Munkalapok

Munkalapválasztékunk több száz színből áll, melyek lehetnek fautánzatú, kőutánzatú, fantázia- vagy uniszínű dekorral ellátottak. Vastagságban a 4 cm vastag lapokat ajánljuk, de a most divatos vékonyabb és vastagabb lapok is megtalálhatók választékunkban, 1cm-től 10cm-es vastagságig. Minden színhez választható színazonos hátfalborítás, mely csempe helyett alkalmazható, valamint színazonos vízzáró is.

Fautánzatú színek Fantázia színek Uni színek


Nobilia munkalapok >>

Dekor munkalapok

Elements munkalapok

Homogén egybefüggő felület alakítható ki tetszőlegesen ebből az ásványi anyagból készült munkalapból. A felület szimpatikus tulajdonságai indokolhatják döntésüket, hogy az "elements" munkalapot válasszák, mivel a felület kellemes tapintású, már csak azért is, mert mindig alkalmazkodik a helyiség hőmérsékletéhez. Ezen nyersanyag minősége több éves igénybevétel után is újból visszaállítható. 30 féle színben választható.

Elements munkalap képek

Tömör fa munkalapok

A tömörfából gyártott munkalappal Ön egy darabka színtiszta természetet kap. Az alkalmazott fafajták: a bükk, cseresznye, dió, akác, tölgy, nyír, teak, mahagóni, juhar, szil, jávor. bambusz, wenge, palisander, merbau.

Tömör fa munkalap fajták

Gránit munkalapok

A természetes kövek királya a gránit. Színe és mintázata oly sokféle, hogy megszámlálhatatlan fajta és árnyalat közül választhatják ki az Önök számára legmegfelelőbbet. Nemcsak szépsége lenyűgöző, tulajdonságaiban is vetekszik a legtartósabb anyagokkal. Felhasználhatósága szinte korlátlan, kül- és beltérben egyaránt kiváló minőséget képvisel, ezért konyhai pultként is tökéletes választás.

Hátfalborítás

Hátfalborítást, -csempe helyett- minden munkalapszínben tudunk biztosítani, de ezen kívül léteznek fémszínű dekorelemek, magasfényű acryl hátfalpanelek, tetszőleges színben, valamint kő illetve edzett üvegből kivitelezhető hátfalpanelek is.

Színes üveg hátfalak